Home | Binnenland | Bert Smits overleden

Bert Smits overleden

Door 2
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bert Smits was van alle markten thuis Bert Smits was van alle markten thuis

HOORN – De man die de koersen van vooral Alkmaar populairder dan ooit maakte, is niet meer. Bert Smits, jarenlang baanmanager van zowel Alkmaar als Hilversum en ook voor de kortebaan van onschatbare waarde, is overleden.

Drafsport.nl komt zo snel mogelijk met een terugblik op het leven van deze liefhebber pur sang. Een manager die door zijn geweldige gedrevenheid van onschatbare waarde was voor de drafsport. Hoewel hij vanwege zijn gezondheid de laatste jaren nog nauwelijks op de banen kwam, bleef de sport hem altijd boeien.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 2 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 4 mrt 2013
Welbespraakt, betrokken en alert. Op en langs het kortebaancircuit ontging hem weinig. Een lust om naar te luisteren. Geen onvertogen woord kwam over zijn lippen.
Bert, rust zacht.
avatar
Jeroen S 4 mrt 2013
Wat een lieve man was dit. Inderdaad ontzettend betrokken, en de sleutel voor het succes dat drafbaan Alkmaar ooit was. Ik wens de nabestaanden (vrouw, Tom en Laura) heel veel sterkte bij dit verlies.
totaal: 2 | nu in beeld: 1 - 2

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: