Home | Binnenland | Weer paardenfilm in première

Weer paardenfilm in première

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Weer paardenfilm in première

VINCENNES – In Frankrijk is deze week de film Turf in première gegaan. Op de dertiende februari van 2013, gezien de aard van de film niet toevallig gekozen, was de release van de rolprent.

De film van Fabien Onteniente vertelt het verhaal van vier vrienden die regelmatig een PMU-kantoor in Parijs bezoeken. Enigszins vermoeid van de herhaalde verliezen besluiten ze te stoppen met spelen. Wanneer ene Monsieur Paul (gespeeld door Gérard Depardieu) het aanbod doet zijn volbloed Torpille over te doen, krijgt het verhaal een bizarre wending. Ze besluiten ieder één been van het eigenlijk stokoude renpaard te kopen…

Beoordeel dit artikel

4.75
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: