Home | Binnenland | Alkmaar geannuleerd

Alkmaar geannuleerd

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Alkmaar geannuleerd

ALKMAAR – Alle inspanningen ten spijt is ook de meeting van zondag 17 februari op de baan van Alkmaar geannuleerd. Voor de koersdag bleken opnieuw veel te weinig paarden ingeschreven.

Een spijtig besluit voor de trainers die wel een deel van hun cavalerie wilde sturen, ook al is het aantal beschikbare koerspaarden momenteel karig. Met amper vijftig dravers (ook nog eens 'ongelukkig verdeeld') viel simpelweg geen acceptabele meeting te vullen.

De eerstkomende meeting in Alkmaar is daarom op maandag 11 maart. Voor die koersdag is het prijzengeld al iets naar boven bijgesteld. Ook de regeling dat ongeplaatste paarden een tegemoetkoming in de kosten van tien euro krijgen, is dan weer in de uitschrijving opgenomen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: