Home | Binnenland | Belgische zege voor Be Surprise

Belgische zege voor Be Surprise

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Belgische zege voor Be Surprise

KUURNE – De door Max van Tiggelen gefokte Be Surprise, overigens bij toeval het resultaat van een niet bedoelde vrijage tussen Ytranssbelwin R en Ylaxy Queen, heeft haar eerste winst op Belgische bodem te pakken.

De merrie die in Nederland één keer wist te winnen, scoorde in Kuurne met Kevin Vandemoortele als rijder in 1.18,2 over 1800 meter. Ze bleef daarbij een andere Nederlandse draver, de als tweede aantikkende Boeing Transs R, voor.

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: