Home | Binnenland | Vrij entree in Alkmaar en op Duindigt

Vrij entree in Alkmaar en op Duindigt

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Duindigt Duindigt

ALKMAAR/WASSENAAR - De komende Paasdagen hoeven de liefhebbers van de drafsport zich niet te vervelen. Zowel op Eerste Paasdag als op Tweede Paasdag kan men namelijk met vrij entree de koersen bezoeken.

De zondag (8 april) betreft het dan de openingsmeeting op de baan van Duindigt, een dag later wordt een feestelijke koersdag verreden in Alkmaar die in het teken staat van de kortebaan. De diverse kortebaanverenigingen geven dan - net als vorig jaar - acte de presence rond het ovaaltje. De verenigingen dragen niet alleen mede bij aan vrij entree en het prijzengeld, maar ook worden namens hen diverse ereprijzen zoals sierdekens uitgereikt.

Beoordeel dit artikel

4.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: