Home | Binnenland | Gratis entree komende drafmeetings

Gratis entree komende drafmeetings

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
wolvega_alkmaar wolvega_alkmaar

WOLVEGA/ALKMAAR - De komende koersdagen kan de portemonnee in de broekzak blijven bij het betreden van de koersbanen in Wolvega en Alkmaar. Vrijdag(na)middag werkt men in Friesland een mooi programma af met als afsluiter de kampioenen huldiging. Voor deze koersdag geldt vrij entree.

Ruim een week later zet ook Alkmaar de poorten royaal open wanneer maandag 27 februari de Runnerz Dag wordt gehouden. Vrij entree en talloze interessante acties moeten ook hier voor een topdag zorgen. Een dag die ook al verhoogd prijzengeld kent. Alle reden voor de trainers om ook die dag massaal in te schrijven.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: