Home | Binnenland | Alkmaar vindt maandag geen doorgang

Alkmaar vindt maandag geen doorgang

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
alkmaar_geen_doorgang alkmaar_geen_doorgang

ALKMAAR - Helemaal onverwacht komt het gezien de huidige weersomstandigheden niet, maar de ingepaste meeting op de baan van Alkmaar komt vanwege een gebrek aan inschrijvingen te vervallen. Daarmee staat de eerstkomende koersdag gepland voor maandagavond 27 februari, wanneer een speciale Runnerz Dag wordt gehouden.

Hiervoor zijn de voorbereidingen al in volle gang. Talloze acties zijn door Runnerz reeds op touw gezet, er is vrij entree en vanuit de directe omgeving worden 2500 huishoudens benaderd gebruik te maken van het aanbod eens te komen kijken op de baan. Voor Alkmaar zijn die dag uiteraard voldoende inschrijvingen van groot belang. Op de baan van Wolvega wordt vrijdag wel gekoerst, dan zijn er tien voor het merendeel prima bezette koersen te volgen.

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: