Home | Binnenland | Girondine de verrassing van de dag

Girondine de verrassing van de dag

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Fabio Bianco dit keer gelopt (Archieffoto) Fabio Bianco dit keer gelopt (Archieffoto)

WASSENAAR – Hoewel het gros van de favorieten op de baan van Duindigt aan de verwachtingen voldeed, was er met de winst van Girondine toch een sensationele winnares. De merrie klopte in handen van de Belgische leerling Stefaan Uytendaele immers de torenhoge favoriet Fabio Bianco.

In België was de merrie van eigenaar Jef Laureys weliswaar al meerdere keren succesvol geweest, maar op de piste van Duindigt lijkt ze zich wonderwel prima thuis te voelen. De draver met grote namen als Super Bowl, Florestan en Fandango in de pedigree werd enkele jaren geleden als eens derde op de Wassenaarse baan. Bij haar tweede optreden in Nederland was ze al goed voor een fraaie zege. Die kwam na een spannende tweestrijd met Fabio Bianco in de ultieme meters tot stand, een duel waarbij ze in de slotmeters het succespaard van Gerrit Markus terugwees.

Kijk voor de uitslagen hier. Foto’s met dank aan www.mbfotos.nl volgen later, dit in verband met technische problemen op de site.

 

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: