Home | Binnenland | Geslaagde ouverture Duindigt

Geslaagde ouverture Duindigt

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Geslaagde ouverture Duindigt

WASSENAAR - De eerste meeting van het nieuwe drafjaar op Duindigt kende een mooi vol programma met Cover Girl en Jaap van Rijn als eerste winnaar.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto's met dank aan www.mbfotos.nl.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 28 mrt 2018
Het was zeker een geslaagde openingsmeeting op Duindigt. De vrijwilligers werden terecht in het zonnetje gezet. Er waren behoorlijk wat bezoekers en gezellig is het er eigenlijk altijd met de trouwe koersgangers. Ik ben blij dat Gerard Hoetmer zijn kwaliteiten gaat aanwenden om de situatie rond Duindigt tot een aanvaardbare oplossing te brengen. Hij zal ons zeker niet te lang in het ongewisse laten. Zakelijk en zonder sentimenten handelen met realiteitszin, is hem namelijk niet vreemd. Hij is ook nog eens een prettige kerel in de omgang.
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: