Home | Binnenland | Safari Dream wint NK Monté

Safari Dream wint NK Monté

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Safari Dream wint NK Monté

ALKMAAR – Met Safari Dream kreeg het NK Monté een sterke winnaar van het NK Monté. De ruin achterhaalde in de slotfase de vroeg ontsnapte Flits Harley (Linda Hamming) en werkte daarmee een moeizame start als gevolg van wat hinder knap weg. Zo kreeg het NK Monté een Frans/Belgische combinatie, rijdster was Yentl Heibrandt, als winnaar.

Doordat uitgerekend in deze week ook Wolvega een Montékoers had geprogrammeerd – en met hoger prijzengeld – waren enkele van de gekende deelnemers in deze discipline uitgeweken naar die koers enkele dagen eerder.

Rijdster van de dag was natuurlijk Lindsey Pegram. De voormalige leerlingenkampioene mocht de honneurs waarnemen voor Hugo Langeweg Jr en reed prompt drie winnaars: Bachelet, Ever for ever WS en Helen Boko. Een mooi succes voor Pegram die in haar spaarzame optredens bewijst ook op de langebaan nog altijd haar mannetje te staan.

Erelijst NK Monté:

2017 Safari Dream met Yentl Heibrandt

2016 Bendt Ricardo met Angeline Batist

2015 Beat It met Angeline Batist

2014 Tanika du Boulay met Leonie Vethaak

2013 Beach Boy met Susan Wiedijk

2012 Ycoon met Linda Hamming

2011 Prazer Bocain met Nick Hollenberg

2010 Unknown Crafts met Angela Spanjaard

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto’s met dank aan www.mbfotos.nl.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: