Home | Binnenland | Opnieuw drieluik voor Rick Ebbinge

Opnieuw drieluik voor Rick Ebbinge

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
As des Jacquets was de eerste winnaar van de dag As des Jacquets was de eerste winnaar van de dag

WOLVEGA - Met nog maar eens drie overwinningen tijdens de voorlaatste meeting van het jaar in Wolvega maakte Rick Ebbinge duidelijk dat zijn honger naar zeges voor 2017 nog niet is gestild. De aanstaande kampioen opende met Hardwell de Heot. De fraai gefokte ruin (een zoon van Offshore Dream en Secret Star) behaalde bij zijn rentree meteen zijn eerste overwinning.

Vervolgens stuurde Ebbinge ook nog twee favorieten naar de zege. Unar Bi behaalde haar derde succes op rij in een nieuwe recordtijd van 1.14,1 en ook met de Italiaanse hengst Viveur Bi was het raak. 

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto's met dank aan www.doordraven.nl (Cindy Hilbrants).

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: