Home | Binnenland | Opnieuw kwartet voor Langeweg

Opnieuw kwartet voor Langeweg

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bachelet (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Bachelet (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

ALKMAAR – Voor de stal van Hugo Langeweg herleven momenteel oude tijden op de Alkmaarse drafbaan. De Schagerbrugse stal leverde maandag opnieuw vier winnaars af. Na de montéwinst van Erwin Lobell (al ging het volgens rijder Danny den Dubbelden niet zo eenvoudig als de vorige keer) volgden nog drie successen.

Langeweg Jr verzorgde vervolgens hoogstpersoonlijk nog drie zeges. Eerst was er winst van Ourique van oud-pikeur en dorpsgenoot Henk Slagter. “Vandaag een heel ander paard dan de vorige keer”, aldus de rijder na de eerste winst van de Duitse merrie.

Later tijdens de opnieuw qua omzet hoopgevende meeting scoorde de oud-kampioen eerst nog met Bachelet. “Misschien start ze hier nog één keer en gaan we het dan op Wolvega proberen.”

Of die route er ook in zit voor zijn laatste winnaar, de nog altijd ongeslagen Giant Shadow, is nog in nevelen gehuld. “Hier nog één keertje en dan even kijken…”

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: