Home | Binnenland | Hagoort nieuwe trainerskampioen?

Hagoort nieuwe trainerskampioen?

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Hagoort nieuwe trainerskampioen?

DEN HAAG – Over de nieuwe pikeurskampioen hoeft niet meer getwijfeld te worden, maar bij de trainers is het nog razend spannend. Waar de laatste jaren Jeroen Engwerda bewees een waardig opvolger te zijn van Hugo Langeweg heeft de trainer uit Biddinghuizen dit jaar zware concurrentie van Paul Hagoort.

Die reed immers meer prijzengeld binnen de landsgrenzen bij elkaar, hetgeen bijzonder knap is. De stal van Hagoort kwam immers tot aanzienlijk minder starts dan die van de regerende kampioen. Het gat is met zo’n slordige twaalf mille echter niet groot en hoewel beide trainers een uitstekende verstandhouding hebben, is het niet ondenkbaar dat Engwerda de komende meetings in Alkmaar zelfs nodig zal hebben om dat gat te dichten.

Kijk voor het klassement op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: