Home | Binnenland | Programma Duindigt

Programma Duindigt

Door 2
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Programma Duindigt

WASSENAAR - We willen graag positief zijn, maar eerlijk gezegd kunnen we over het programma van komende zondag op de baan van Duindigt niet al te positief zijn. Blikvanger Kampioenschap van Nederland werd geschrapt en met zeven koersen (vijf draverijen, twee rennen) mag van een schraal programma worden gesproken.

Aan de andere kant valt het te prijzen dat deze meeting van het NDR wel groen licht heeft gekregen. Hopelijk komt er ook een passend eerbetoon aan de deze week door een tragisch race-ongeval overleden jockey Anthony Deau. De pas 47 jaar oude Deau die jarenlang een vaste deelnemer was op Duindigt zal vanwege zijn innemende persoonlijkheid niet alleen door de rensportliefhebbers, maar ook door de aanhangers van de drafsport worden gemist.

Kijk voor het complete programma op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 2 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 11 okt 2017
Vreselijk nieuws het overlijden van Anthony Deau als gevolg van een valpartij op de baan van Mons. Hij was een jockey met een fraaie rijstijl. Daarnaast ook een aardige, serieuze en bijzonder rustige kerel. Ik wens Laura, hun kinderen en de overige familie sterkte toe de komende periode.
Het programma van Duindigt is armetierig. Toch zal ik me deze zondag onder de hopelijk circa 200 betalende bezoekers mengen. Pfffff.
avatar
Ruud Stoop 11 okt 2017
Mooie woorden Eric. Sluit ik me helemaal bij aan...
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: