Home | Binnenland | Stable Why Not op titelkoers

Stable Why Not op titelkoers

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Stable Why Not op titelkoers

DEN HAAG – Niet alleen in Amerika presteert Stable Why Not opvallend met bijvoorbeeld Tuonoblu Rex, ook in eigen land is de eigenaren groep met onder meer Cees Jan Faber en Piet Groot dit jaar succesvol. De stal leidt momenteel in het klassement van meest winnende eigenaren.

Hoewel de voorsprong comfortabel oogt, is een kampioenschap zeker nog geen absolute zekerheid. In het zojuist begonnen winterseizoen van Wolvega zouden achtervolgers Stal Payday (Peter Delis) en titelverdediger Patrick Davidson best nog kunnen profiteren van hun ruime bestand aan Franse dravers.

Kijk voor de stand op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: