Home | Binnenland | Verrassende zege Cher Gracieux in sfeervol Joure

Verrassende zege Cher Gracieux in sfeervol Joure

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Verrassende zege Cher Gracieux in sfeervol Joure

JOURE – Uiteraard draaide de grasbaan van Joure ook deze meeting weer een toto-omzet van ruim een ton. Hoewel de omstandigheden niet altijd even ideaal waren, hield de baan zich verder uitstekend.

Al in de openingskoers was er een daverende verrassing met dank aan de zege van Cher Gracieux en Aad Pools, voor deze gelegenheid gekleed in de bolletjestrui. De ruin had voor zijn overgang naar Nederland in Frankrijk, waar hij bij Hans Tambach en Loes Kuulman stond, nauwelijks iets laten zien. “Vijf keer ver achter het veld binnengekomen”, aldus Jan Lasterie. “Ik heb hem ongezien gekocht, want eigenlijk zou hij als rijpaard komen.” De trainingen in de fraaie omgeving van Putten wierpen echter onvoorziene vruchten af, want vooral op de grasbanen noteerde de zoon van Quinoa du Gers al enkele leuke klasseringen. En in Joure was er nu zelfs een eerste overwinning. Goed voor een stoeltjesklok, maar vooral voor een opgetogen eigenaar.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: