Home | Binnenland | Uitslagen Wolvega

Uitslagen Wolvega

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Uitslagen Wolvega

WOLVEGA - Op Victoria Park Wolvega werd een bescheiden PMU-meeting van vijf koersen afgewerkt. In de slotkoers ging de zege naar Vaduz Wise As die met Erwin Bot zijn debuut in een klinkende zege omzette. Alleen Hedy Beuckenswyk kon enigszins in zijn nabijheid blijven.

De winnende zoon van Donato Hanover liet zich al vroeg aanzien als een groot talent, maar door ziekte bleek de Italiaanse Derby niet haalbaar. "Dit was genieten", aldus Erwin Bot na de in 1.15,7 gewonnen koers. "En ik had zeker nog wat achter de hand. Ik denk dat hij hier nog een keer zal starten en dan kijken of we met een late entry misschien starten in de Halali Rennen in Duitsland."

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: