Home | Binnenland | Koersen Leek afgebroken

Koersen Leek afgebroken

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Dawson City Jewel won de openingskoers Dawson City Jewel won de openingskoers

LEEK – De weergoden hebben het dit jaar niet altijd even goed voor met de populaire grasbanen. De koersen in Leek moesten woensdag na een valpartij in de tweede koers worden afgebroken. Rijders Gretha Posthumus en Mart Blankendaal werden voor behandeling naar het ziekenhuis afgevoerd.

De betreffende paarden Diamond Twigs en Dexter reden weliswaar enkele ronden rijderloos over de baan, maar konden de baan desondanks ongedeerd verlaten. De betrokken rijders mochten na verblijf in het hospitaal ook huiswaarts keren. De openingskoers was op het onfortuinlijke moment reeds gewonnen door Dawson City Jewel.

Kijk voor de uitslag van de eerste koers op de foto aan de onderzijde van de pagina. Foto met dank aan Cindy Hilbrants van www.doordraven.nl.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: