Home | Binnenland | Toppers in actie te Wolvega

Toppers in actie te Wolvega

Door 2
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Timoko neemt afscheid Timoko neemt afscheid

WOLVEGA – De meeting op de baan van Wolvega heeft zondag veel te bieden met onder meer de Grand Prix de Victoria Park en het afscheid van veelvoudig miljonair Timoko. Die inzet moet voldoende zijn om sportieve tegenvoeters als de Formule 1-race op Monza, een bergetappe in de Vuelta en Nederland-Bulgarije te weerstaan.

De eerste koers wordt om 16.00 uur verreden en het hoofdnummer is de aftrap voor een drieluik koersen in PMU-kader.

Kijk voor het complete programma op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 2 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 5 sep 2017
Het was een mooi en waardig afscheid van de geweldenaar Timoko. Dank aan Tineke, Mary, Paul (sterkte), Stefan en Richard maar ook aan Victoria Park en Bas en Erik Huybers voor dit bijzondere moment. Prachtig de reacties van Pilarski en Goop op het grote scherm. Timoko toonde zich een waar kampioen en bleef onder al het eerbetoon en de fotosessie heel rustig. Wat zullen we hem missen!!!!! Het omlijstende programma vond ik, behoudens de 2 sublieme ritten van Hugo jr in 2 topkoersen, een tikje mager voor zo'n gedenkwaardige dag.
avatar
Eric Rams 6 sep 2017
Mariel Begheyn, hulde voor je foto en tekst van Timoko in De Telegraaf van vandaag.
totaal: 2 | nu in beeld: 1 - 2

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: