Home | Binnenland | Weinig verrassingen in Groningen

Weinig verrassingen in Groningen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Ivanhoe Charisma Ivanhoe Charisma

GRONINGEN - De koersdag op de baan van Groningen kende maar weinig verrassingen. Liefst vier van de acht winnaars betaalden winnend zelfs minder dan twee euro uit. Als enige outsider was het Ivanhoe Charisma die met Jeroen Offeringa voor een stunt zorgde.

De hengst werd daarmee meteen de eerste tweejarige van zijn jaargang die een koers wist te winnen en de getoonde kilometertijd van 1.17,8 was zonder meer veelbelovend. Offeringa mikt met hem met name op de eerste klassiekers, later dit jaar.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto's met dank aan Cindy Hilbrants van www.doordraven.nl.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: