Home | Binnenland | Mooi Programma Derbydag

Mooi Programma Derbydag

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
White Shadow won ooit de Derby White Shadow won ooit de Derby

WASSENAAR – Rond de Derbydag heeft Duindigt gelukkig een mooi programma met een fors aantal koersen. Reden genoeg om deze meeting iets van de oude allure terug te geven door massale belangstelling en een goede omzet op de totalisator.

Kijk op de pdf-bijlage voor het programma van komende zondag.

 

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 28 aug 2017
Gefeliciteerd Arnold, Harry, Hugo jr en Jolanda in het bijzonder met de prachtige overwinning van Hooters USA. Het was een gezellige Derby-dag op Duindigt. Helaas waren de eigenaren van de aan de 3 Derby's deelnemende paarden qua ontvangst weggemoffeld in het Museum. Margreet de Ruiter, die de sport nog ruim een half miljoen verschuldigd is, zat pontificaal met haar Arabische connecties in De Clingendaelzaal. Het wordt steeds gekker en iedereen slikt het maar. Bij de Derby geen bestuurder van de Stichting NDR gezien, net zo min als bij het Kampioenschap Nederlandse Paarden op vrijdag overigens. Ik verbaas me nergens meer over maar het getuigt van weinig cachet om die huldigingen door de bureaumanager van de NDR te laten uitvoeren.
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: