Home | Binnenland | Derde koersdag op Emmeloord

Derde koersdag op Emmeloord

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Ballantine V is één van de zegekandidaten Ballantine V is één van de zegekandidaten

EMMELOORD – Op de grasbaan van Emmeloord wordt woensdag de derde meeting van dit jaar op de polderse baan verreden. De geboorteplaats van politicus Stef Blok heeft op drafsportgebied de laatste jaren duidelijk de wind in de zeilen, ondanks een dit jaar deels verregende eerste meeting.

Het in de namiddag verreden programma telt tien draverijen. In de Lampe Grote Stayersprijs komen elf paarden aan de start met bekende namen als Ballantine V, Fakir Oldeson en Brazil Elegance. Laatstgenoemde deed het de laatste tijd op het gras van Duindigt uitstekend en is hier een paard dat in de rekening is te nemen.

Op de eerste koers rust een trio poolgarantie van 2500 euro. Fishermans Pride heeft zich bewezen als een betrouwbaar graspaard en zou hier ondanks zijn starthandicap best hoge ogen kunnen gooien. De uitbetalingen in Emmeloord zijn doorgaans altijd wel goed.

Kijk voor het programma op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: