Home | Binnenland | Programma Alkmaar

Programma Alkmaar

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Fonne Pomponne Fonne Pomponne

ALKMAAR - Ook voor de komende maandag moet Alkmaar het doen met een programma van acht draverijen waarbij trouwens enkele interessante uitdagingen voor de spelers. Op iedere koers rust immers wel een poolgarantie en het in aanleg meest uitdagende spelletje, het V5, is zelfs extra aantrekkelijk met een jackpot die de garantiepool van vier mille op zich al haalbaar maakt.

Het is moeilijk zoeken naar bankpaarden. Misschien is Fonne Pomponne met Hiltje Tjalsma er een in het derde onderdeel, maar startnummmer één blijkt in Alkmaar ook wel eens een struikelblok. In ieder geval is een hoge uitbetaling gegarandeerd.

Kijk voor het complete programma op de bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: