Home | Binnenland | Dean Bros toont stijgende vorm

Dean Bros toont stijgende vorm

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Topvorm bij Dean Bros Topvorm bij Dean Bros

GRONINGEN – De toch al niet al te volle velden in Groningen werden zondag nog meer gekortwiekt door zes schrappers. Mede daardoor kwam de omzet maar net boven de twintig mille uit. De laatste winnaar van de dag was Dean Bros met Jeffrey Mieras.

Voor de rechterhand van Dion Tesselaar was het na zijn winst met Grace Scott de tweede zege van de dag. De baan lijkt de ruin wel te liggen, want van zijn vier starts in de Martinistad zette hij er drie in winst om. De onlangs al zijn record naar 1.14,2 brengende draver klopte Early Stardust overtuigend. “Er zit weer een stijgende lijn in. Of hij vaker in Groningen aan de start komt, hangt natuurlijk ook van de wensen van de eigenaar af”, aldus Mieras na de op de doorweekte baan behaalde afsluitende zege.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto’s met dank aan www.doordraven.nl (Cindy Hilbrants).

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: