Home | Binnenland | Derbykandidaten melden zich

Derbykandidaten melden zich

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Hugo Lobell: Derbykandidaat Hugo Lobell: Derbykandidaat

WASSENAAR – De meeting op de baan van Duindigt kende zondag twee Stakeskoersen die met het oog op de Derby de aandacht vroegen. In de versie voor driejarige merries voldeed Hillary Queen in 1.18,2 aan de verwachtingen van het spelend publiek, terwijl Hugo Lobell in de aflevering voor mannelijke dravers imponeerde in 1.17,1.

De door fokker en eigenaar Arie van Bellen naar trainer Hugo Langeweg vernoemde ruin - die overigens wordt getraind door Jeroen Engwerda - zou daarmee best eens voor nieuw Derbysucces voor Van Bellen kunnen zorgen. De eerste starts van de draver waren in dat opzicht veelbelovend.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto’s met dank aan www.mbfotos.nl.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: