Home | Binnenland | Poolgaranties in Alkmaar

Poolgaranties in Alkmaar

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Poolgaranties in Alkmaar

ALKMAAR – Na een uitstapje naar de zondag is Alkmaar weer terug op de traditionele maandagavond. Door de altijd moeizame combinatie met Groningen bleek het ook dit keer niet eenvoudig een vol programma te krijgen, maar door de inzet van poolgaranties.

Mochten alle poolgaranties worden gehaald, dan ligt er al een mooie basis van zo’n twaalf mille aan omzet op de totalisator. Dat zou voor de initiatiefnemers een mooie opsteker zijn. Opvallend is dat er net als in Groningen een montédraverij kon worden samengesteld, waarbij op het Ovaaltje in dit genre bewezen paarden als Capitole, Cha Cha Cha, Bizzy Tolli T, Elma Alki en Varenne de Phens acteren. Een boeiende confrontatie dus.

Kijk voor het complete programma op de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: