Home | Binnenland | Programma Groningen

Programma Groningen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Candy Boko is weer kansrijk Candy Boko is weer kansrijk

GRONINGEN – In Groningen wordt zondag een compact programma van acht draverijen verreden. In de slotkoers komen uitstekende paarden als Dean Bros en Early Stardust in actie.

Op diverse draverijen worden deze middag poolgaranties ingezet. Zoals in de tweede draverij, waarbij paarden als Hurricane JE, Grace Scott en Downtown Suzie een solide basis lijken voor een winnend ticket. De kwartetkoers (vierde draverij) levert zeker een hoge uitbetaling op, want hier staan meerdere kanspaarden in. De zevende koers kent eveneens een poolgarantie, waarbij baanspecialiste Candy Boko haar startsnelheid zou kunnen uitbuiten.

De eerste koers is om 13.30 uur.

Kijk voor het complete programma op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: