Home | Binnenland | Vier zeges voor Robin Bakker

Vier zeges voor Robin Bakker

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Egbert Schermer: de eerste winnaar van de dag voor Bakker Egbert Schermer: de eerste winnaar van de dag voor Bakker

WOLVEGA – Hoewel de nationale kampioen Rick Ebbinge opnieuw goed was voor drie overwinningen, werd de meeting in Wolvega toch vooral gedomineerd door het kwartet zeges van Robin Bakker. Hij won drie keer op rij (Egbert Schermer, Etenclin en Classic Word) en maakte zijn viertal later vol met Regio, de runner up van de Grote Prijs der Lage Landen.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Fotomateriaal met dank aan Cindy Hilbrants van www.doordraven.nl.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: