Home | Binnenland | Uitslagen en foto’s Alkmaar

Uitslagen en foto’s Alkmaar

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Donate Groenhof was ouderwets op dreef Donate Groenhof was ouderwets op dreef

ALKMAAR – Met een omzet van ruim dertig mille scoorde Alkmaar opnieuw op een meer dan aanvaardbaar niveau, maar de initiatiefnemers van de poolgaranties moesten wel erg vaak met de billen knijpen als het ging om het halen van die limieten. En soms lukte dat niet.

Dat is niet vreemd, want onderzoek enige jaren geleden wees al uit dat de omzetten op een ‘normale’ zondag voor Alkmaar zo’n dertig procent lager liggen dan op de gebruikelijke maandagavond. En dat was deze dag vaak net de marge die men tekort kwam.

In sportief opzicht was er overigens niets te klagen voor de bezoekers. Zo was Donate Groenhof in de openingskoers weer ouderwets op dreef. “Ze is ondanks haar klasseringen binnen het trio een tijdje wat minder geweest, maar de oorzaak was moeilijk te achterhalen. Misschien een gevolg van de warmte”, aldus trainer Cees Hetteling na de winst van de door Ruud Pools gereden merrie. “Nu was ze weer top. Misschien dat we haar dit jaar in Stompwijk ook nog een keer op de kortebaan gaan proberen”, aldus de Groenvelder.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto’s met dank aan www.mbfotos.nl.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: