Home | Binnenland | Uitslagen en foto’s Wolvega

Uitslagen en foto’s Wolvega

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Major Brown was weer snel Major Brown was weer snel

WOLVEGA – De koersen te Wolvega werden deels afgewerkt onder zware regenval, maar daar had Major Brown nog geen last van toen hij in de tweede koers van de dag naar een razendsnelle zege snelde. De hengst noteerde een snelle 1.13,4 en klopte daarmee de stalgenoten Un Nuovo Bigi en Gustafson.

Rijder Ruud Pools gaf aan dat het best nog wat sneller had gekund. “De trekwatten hoefden er niet eens uit. Ik kreeg makkelijk de kop en voor de rest was er eigenlijk niets meer aan de hand.” Eigenaar Richard Verburg heeft het vizier nu zelfs tot over de landsgrenzen gericht. “Misschien naar Zweden voor een koers tijdens de dag van de Hugo Abergs Memorial.”

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto's met dank aan www.doordraven.nl en Cindy Hilbrants.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: