Home | Binnenland | Mooie Gouden Zweep-meeting op Duindigt

Mooie Gouden Zweep-meeting op Duindigt

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Caen Oldeson behoort tot de favorieten Caen Oldeson behoort tot de favorieten

WASSENAAR – De Gouden Zweep is zondag één van de trekpleisters gedurende een druk bezet koersprogramma op de baan van Duindigt. Liefst dertien koersen (rennen en draverijen) worden afgewerkt op de lommerrijke baan.

Naast de Gouden Zweep (met veertien starters onder wie oud-winnaar Caen Oldeson) wordt ook het Sprintkampioenschap der Vierjarigen verreden. Hierin is Goofy Greenwood met Hugo Langeweg de te kloppen draver. De koersdag begint om 13.00 uur met een kwalificatieproef.

Kijk voor het programma op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 10 jul 2017
Het was weer een mooie dag op Duindigt. Een bont gezelschap in De Clingendaelzaal, onder anderen, Peter Aleman, Aadje Boot, Japie Kila, Margreet de Ruiter met gevolg (ahum), Gerard Borst, Marco Smit (helemaal uit het noorden), Piet v d Poel, Bobby en Janneke, familie De Jong de eigenaren van de Sweepstakes H merries, Angelique de Heer, Peter Kouwenhoven, Franz Witt, Fred Ordas, De Kale, Dolf Rieken, etc. etc. Willie achter de kassa en Manuel als de perfecte gastheer. Ik heb vreselijk gelachen en volop genoten. Gelukkig dat Duindigt er nog is.
p.s. Joure afgelopen vrijdag was ook fantastisch. Zo zie je maar dat er best wat valt te genieten, zelfs voor de cynicus bij uitstek....Eric!!
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: