Home | Binnenland | Runnerz komende vijf jaar nog in bezit van vergunning

Runnerz komende vijf jaar nog in bezit van vergunning

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Runnerz komende vijf jaar nog in bezit van vergunning

RIJSWIJK - Runnerz heeft van de Kansspelautoriteit (KSA) een exclusieve vergunning gekregen voor het aanbieden van weddenschappen op paardenraces. De vergunning heeft een looptijd van 1 juli 2017 tot en met 30 juni 2022 en gedurende deze periode kunnen klanten bij Runnerz terecht voor weddenschappen op nationale en internationale rennen en draverijen. Het wedden op paardenraces is mogelijk op de verschillende draf- en renbanen in Nederland, bij wedkantoren of verkooppunten en online via www.runnerz.nl.

Runnerz is sinds 1998 de Nederlandse aanbieder voor het wedden op paarden. Alle weddenschappen via deze wedaanbieder leveren een bijdrage aan de draf- en rensport. Dit ter ondersteuning en behoud van de paardensport in Nederland.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: