Home | Binnenland | Dubbel voor Janssen en Mieras

Dubbel voor Janssen en Mieras

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Florijn wint wederom Florijn wint wederom

GRONINGEN - Rosalie Janssen zal met plezier terug denken aan de meeting op de baan van Groningen waar haar paarden uitstekend op dreef waren. Zelf won ze met Goo River Flevo, terwijl John Dekker voor de tweede keer op rij won met de door Janssen getrainde Florijn.

Ook voor Farouche Meadow (wederom Dekker) was er met een derde plaats nog prijzengeld voor de trainster, net als de indentieke klassering van Janssen zelf met Einstein.

Jeffrey Mieras won twee koersen als rijder met dank aan Grace Scott en baanspecialiste Brenda Charisma.

Kijk voor de uitslagen van deze met ruim 31.000 euro omzet gehonoreerde meeting van Groningen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto's in de galerij rechts met dank aan Cindy Hilbrants van www.doordraven.nl.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: