Home | Binnenland | Ook Ovaaltje biedt topomzet!

Ook Ovaaltje biedt topomzet!

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Ook Ovaaltje biedt topomzet!

ALKMAAR – Ook op het Ovaaltje gaat het de goede kant op. De inspanningen van Alie Luitjes (voor wat betreft de inschrijvingen), maar ook de initiatieven van Rogier den Dekker en Tim Woudstra hebben er mede voor gezorgd dat de Pinkstermeeting er weer een was zoals enkele jaren geleden, met een omzet die in Alkmaar het laatste decennium maar zelden werd gehaald.

Met dank aan de massale inschrijvingen kreeg het publiek een puik programma voorgeschoteld, waardoor de poolgaranties steeds prima haalbaar waren. Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto’s met dank aan www.mbfotos.nl.

 

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 7 jun 2017
Het kan nog steeds! Mede dankzij de inspanningen en geweldige acties van Peter Delis, maar ook van anderen, is er een prachtige koersdag tot stand gekomen. Mooi om de betrokkenheid van alle geledingen in de drafsport op die manier te mogen ervaren.
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: