Home | Binnenland | Wat een omzet!

Wat een omzet!

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wat een omzet!

WOLVEGA – Met een waanzinnige omzet van bijna 325.000 euro (zelfs in het tijdperk van de gulden was dat een mooi bedrag geweest) heeft het EK wedden in Wolvega weer voor een doorslaand succes gezorgd.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto’s met dank aan www.doordraven.nl en Cindy Hilbrants.

 

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 3 jun 2017
Weergaloos! Een fantastisch initiatief dat op professionele wijze is vorm gegeven en geweldig uit pakt. Complimenten.....ze zijn er nog in de sport, de mensen die hun nek durven uit te steken en stappen zetten om te vernieuwen. Als je waagt, groeit je moed. Als je twijfelt, groeit je vrees. Hulde voor Victoria Park Wolvega.
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: