Home | Binnenland | Vol programma op Duindigt

Vol programma op Duindigt

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Vol programma op Duindigt

WASSENAAR – Hoewel menigeen het hart vasthield met drie koersdagen op rij, worden er op de baan van Duindigt komende zondag liefst elf koersen verreden. Daarbij enkele rennen en meerdere draverijen op het gras.

Kijk voor het complete programma op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 12 mei 2017
Brrr!!! Aduard, Drachten, Emmeloord, Hilversum, Leek en Joure krijgen concurrentie. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?
P.s. ik nodig iedere liefhebber en pleitbezorger van onze sport uit om gezond kritisch en met argumenten te reageren op mijn posts . Het moet per slot van rekening geen monoloog van mijn kant worden. Ahum.
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: