Home | Binnenland | Dubbele cijfers

Dubbele cijfers

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Dubbele cijfers

DEN HAAG – Met 32 overwinningen in net vier maanden tijd is Rick Ebbinge nog altijd aan een imponerend jaar bezig. De regerende kampioen heeft daarmee twee keer zo vaak gewonnen als zijn eerste ‘achtervolger’, John de Leeuw.

Achter dit duo volgen Robin Bakker (10), Hugo Langeweg Jr (9), Jaap van Rijn (8), Cees Kamminga en Ruud Pools (6) plus Rob de Vlieger en Dennis Minnema met vier zeges. Paul Hagoort is overigens de enige rijder die kan buigen op een honderd procent-score. Hij won zijn enige start binnen de landsgrenzen tot dusverre dit jaar.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: