Home | Binnenland | Schrijf in voor de Hensbroek-dag!

Schrijf in voor de Hensbroek-dag!

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Schrijf in voor de Hensbroek-dag!

Van oudsher heeft Hensbroek een warme band met de drafsport. Geen wonder dat Piet Vlaar (als rijder was het dorpswapen altijd prominent in beeld) eind 2015 de helpende hand toestak toen hem door de lokale ondernemers werd gevraagd een avondje koersen op de baan van Alkmaar te regelen. “Dat is blijkbaar best bevallen, want nu werd ik weer voor het karretje gespannen”, aldus de oud-eigenaartrainer die ooit succes behaalde met paarden als Monsieur Joep, Otrian G en Odie Vera.

“We gaan het op 1 mei nog wel iets grootser aanpakken dan de vorige keer. Laten zien waarin een klein dorp groot kan zijn. We hebben extra prijzen voor eigenaren en trainers en laten de sponsoren meerijden in een duosulkykoers. Om zo’n maandagavond aan te laten slaan, hebben we natuurlijk wel de medewerking van trainers en eigenaren nodig. Ik reken daarom ook op hun inzet en op voldoende inschrijvingen om er een geslaagde meeting van te maken.”

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: