Home | Binnenland | Duindigt koerst met Pasen

Duindigt koerst met Pasen

Door 2
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Duindigt koerst met Pasen

WASSENAAR – Het heeft even geduurd, maar ook op Duindigt wordt vanaf Eerste Paasdag weer gedraafd. Onder de negen koersen (rennen en draverijen) bevindt zich een goed bezette Grote Paasprijs.

Kijk voor het complete programma op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 2 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 17 apr 2017
Het was weer ouderwets gezellig en behoorlijk druk op Duindigt. De Clingendaelzaal was mooi opgeknapt. Complimenten voor diegenen die dat op zo'n korte termijn hebben gerealiseerd. Ik kom er graag en ik blijf duimen voor continuïteit op deze prachtige plek. Bovendien geeft de rensport extra charme.
avatar
Eric Rams 18 apr 2017
Om de keerzijde van de medaille ook nog te belichten: op de openingsdag van Duindigt geen bestuurder of toezichthouder van de Stichting NDR te zien net zo min als een vertegenwoordiger van de SBRD. Gelukkig heb ik daar wel met de voorzitter van de Vereniging NDR kunnen praten. Laten we met z'n allen maar blij zijn dat er in de Ledenraad toch nog een aantal kritische, onderzoekende en doorvragende mensen zit.
totaal: 2 | nu in beeld: 1 - 2

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: