Home | Binnenland | Mooie Friese Kerstmeeting

Mooie Friese Kerstmeeting

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Mooie Friese Kerstmeeting

WOLVEGA – In het acht koersen grote programma op de baan van Wolvega wordt vrijdag de Grote Kerstprijs verreden. Hierin zien we enkele grote namen.

Over de afstand van 2600 meter zien we onder meer Ballantine V, Dame Alki, Constantia River, SJ’s Junior C, Secret Boy, Expo Express en Zorba Oldeson. Vorig jaar was de Franse gast Voltigeur de Myrt in dit nummer uiteraard niet te kloppen, maar drie paarden die achter hem binnen kwamen zijn er nu weer bij: Radamante, Secret Boy en Zorba Oldeson. Met de dappere inschrijvingen van onder meer Cha Cha Cha en Ennyus Boko is het veld dit jaar wel bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.

Kijk voor het programma in pdf-formaat voor de meeting van vrijdag op de bijlage aan de onderzijde van de pagina. 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: