Home | Binnenland | Snelle zege van Evans Stardust in Wolvega

Snelle zege van Evans Stardust in Wolvega

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Snelle zege van Evans Stardust in Wolvega

WOLVEGA – De snelste winst van afgelopen vrijdag kwam op naam van Evans Stardust, de vijf jaar oude zoon van Fast Photo en Urania Stardust. Met Patrick de Haan als rijder werd in 1.14,5 gewonnen.

Voor de draver van Stal Nostradamus was het de zevende winst in zijn loopbaan, waarbij hij nu favoriet Touch of Wind Bi terug wist te wijzen. “De laatste keer viel ze echt niet tegen, maar door de plakkerige baan was het moeilijk nog naar voren te komen.” De deze zomer ook al in Duitsland enkele keren succesvolle ruin gaat nu volgens de Barsingerhroner even ‘aan de kant’.

Kijk voor alle uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: