Home | Binnenland | Programma Wolvega

Programma Wolvega

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Programma Wolvega

WOLVEGA – Uiteraard is de Prijs der Giganten het absolute hoofdnummer van de meeting op de baan van Wolvega, waar ook de Jonker- en de Jofferprijs worden verreden.

Met een programma van dertien draverijen plus nog enkele kwalificatiekoersen (waar aanvankelijk geen ruimte voor was) wordt het wel een lange zit voor deelnemers en publiek. De eerste kwalificatiekoers gaat om 14.00 uur van start en de slotkoers is pas na de klok van 21.00 uur. Met het totale programma is uiteraard niets mis en alle reden voor een bezoek aan Wolvega, waar alle arrangementen volgeboekt zijn.

Kijk voor het programma op de pdf-bijlage aande onderzijde van de pagina. 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: