Home | Binnenland | Alkmaar en Duindigt gaan door

Alkmaar en Duindigt gaan door

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Alkmaar en Duindigt gaan door

ALKMAAR – De inspanningen van Alie Luitjes hebben zich wederom uitbetaald. Ook de koersdag van komende maandag in Alkmaar laat zich met negen draverijen heel goed aanzien en daar verdienen de mensen die zich hiervoor de moeite getroosten alle waardering.

Hoogtepunt van het programma (later op deze site te zien) is de strijd om de Gouden Hoef met onder meer Yos JE, Yonker Fanatic, Cassari, Dinand Convital, Best Well, Evison en de lokale held Yokohama S.

Op Duindigt wordt met twaalf koersen afscheid genomen van het Wassenaarse drafjaar.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: