Home | Binnenland | Breeders Crown naar Diamond en Constantia River

Breeders Crown naar Diamond en Constantia River

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Constantia River (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Constantia River (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

WOLVEGA – De Breeders Crown-versies voor oudere paarden zijn dit jaar in Wolvega gewonnen door Diamond en Constantia River.

Voor Diamond was het zijn tweede Breeders Crown-winst, nadat hij als vierjarige ook al een keer wist te winnen. In dat seizoen schreef de ruin ook de Derby der Vierjarigen op zijn naam. Voor rijder Robin Bakker was de winst geen verrassing. “Al was het een beetje wringen bij de start, maar dat werd gelukkig goed opgelost.” Exceptional Boko en Eagle B Butcher reden zich naar de overige ereplaatsen.

Bij de merries ging de winst naar Constantia River die zich met Rick Ebbinge sneller toonde dan de heroptredende Dame Alki.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: