Home | Binnenland | Uitslagen en foto’s Duindigt

Uitslagen en foto’s Duindigt

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Count me Out © www.mbfotos.nl Count me Out © www.mbfotos.nl

WASSENAAR – De omzet op de baan van Duindigt is wel eens hoger geweest dan ruim twintig mille zoals op de koersen van zondag. De snelste winnaar van deze meeting was Count me Out met Ronald Hauber, die tot 1.16,4 kwam en daarmee onder meer Fabio Bianco versloeg.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Fotomateriaal met dank aan www.mbfotos.nl.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 27 sep 2016
Met als high light een legendarisch interview van Douwe Frerichs met de beste pikeur die Nederland ooit heeft gekend...en Hugo sr bezigt rake woorden. Ik heb van hem genoten. Het heilige gras van Duindigt is kennelijk niet meer wat het geweest is......mw De Ruiter vond het zelfs nodig om haar paard terug te trekken. Wat een aanfluiting. Ik heb geen idee wie je er op moet aanspreken. De verantwoordelijken opereren in de luwte in de wetenschap dat hierarchie en kritiek lastig samengaan. I rest my case.
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: