Home | Binnenland | Stand Paradepaard

Stand Paradepaard

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Freedom Fighter © www.mbfotos.nl Freedom Fighter © www.mbfotos.nl

ALKMAAR - Binnen de diverse competities op de baan van Alkmaar spitst de strijd zich vooral toe op die tussen de amateurs en het montéklassement. In beide gevallen zijn er nog meerdere kanshebbers.

Dat is minder het geval in de overige klassementen. Freedom Fighter ligt nog altijd op koers voor de titel van Paradepaard en Bas Crébas wordt bij de trainers beloond voor zijn regelmatige inschrijven. Bij de rijders heeft John de Leeuw een op het oog veilige marge, terwijl Danny Brouwer bij de leerlingen een forse voorsprong heeft.

Kijk voor de kop van de klassementen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: