Home | Binnenland | Programma Alkmaar

Programma Alkmaar

Door 3
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Programma Alkmaar

ALKMAAR – Met negen draverijen heeft Alkmaar voor wat betreft het programma komende maandag allerminst te klagen. Zelfs de koers in de wat hogere winsomklasse heeft met starters als Davy Boko, Bronco Boko en Yonker Fanatic doorgang gekregen.

 

Kijk voor het programma op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 3 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 30 jun 2016
....en met in koers 8 Erik van den Bergh die dinsdagavond op Vincennes won en in mijn beleving na Gerard van der Wal (gisteren op Emmeloord nog even gecheckt bij Arnold Mollema en Fred Handelaar) de tweede Nederlandse amateurrijder is die daar de winnaarsring in mocht. Een fantastische prestatie!
avatar
Ruud Stoop 30 jun 2016
Ik kom er op terug Eric, maar ja, hoogtijdagen rond Toptrainer en het dagelijkse werk...
avatar
Eric Rams 30 jun 2016
Geen verwijt Ruud, gewoon een goedbedoelde aanvulling. Ik zag de foto van Adri........en dat is toch familie van Erik? De Kale heeft voor mij ook 4 keer gewonnen met No Time At All.
totaal: 2 | nu in beeld: 1 - 2

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: