Home | Binnenland | Gento stelt kandidatuur

Gento stelt kandidatuur

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Gento stelt kandidatuur

GRONINGEN – Hoewel de Sweepstakes Trials natuurlijk niet meer zo maatgevend zijn als in het verre verleden, mag de prestatie van Gento in deze koers niet onderschat worden. De door fokker Couperus naar de ook al razendsnelle Spaanse voetballegende vernoemde hengst behaalde in zijn vijfde start zijn vierde overwinning.

Na een vierde plek in het Criterium der Vierjarigen (achter Goofy Greenwood, Grift Jr en Generaal Bianco) rees al het vermoeden dat iets langere afstanden in het voordeel zouden zijn van Gento. De zoon van Quite Easy die zijn eerste drie starts in winst omzette en in het Criterium zijn record met een sterke laatste rechte lijn naar 1.14,9 duwde, klopte dit keer wel met klein verschil Grift Jr. De in Barsingerhorn aan de fraai door het landschap slingerende Kreil getrainde pupil van Patrick de Haan ligt helemaal op schema voor het echte werk.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto’s met dank aan www.mbfotos.nl treft u aan in de fotogalerij aan de rechterzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: