Home | Binnenland | Vinochka sterkste in Stayerskampioenschap van Friesland

Vinochka sterkste in Stayerskampioenschap van Friesland

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Vinochka was duidelijk de sterkste Vinochka was duidelijk de sterkste

WOLVEGA – De lunchmeeting op de baan van Wolvega werd geopend met een van de hoofdnummers, het Stayerskampioenschap van Friesland. De winst ging naar de wispelturige Vinochka met Jos Verbeeck.

De merrie zette over 3120 meter een winnende tijd neer van 1.16,8. Dat was voor Verbeeck – die enkele ritjes niet kon rijden vanwege een schorsing – voldoende om Zenyatta te kloppen. Die maakte volgens Cees Kamminga echter weer een goede indruk. “Het zou best kunnen dat ze in de Lage Landen start, al beviel Beckman mij deze week in Duitsland ook en zou ook Early Stardust een deelnemer kunnen zijn. Ik moet dat nog even bekijken”, aldus Kamminga die zelf opnieuw Bonefish Life naar een zege stuurde. “Eigenlijk werd hij aangeboden voor de kortebaan.” De ruin verbeterde zijn record op imponerende wijze.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. De foto’s zijn weer met dank aan www.mbfotos.nl te vinden op de rechterzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: