Home | Binnenland | Maakt Regio faam waar?

Maakt Regio faam waar?

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Easy Joe is toch weer kansrijk Easy Joe is toch weer kansrijk

WOLVEGA – De baan van Wolvega trapt het weekeinde af met onder meer enkele koersen in het PMU-arrangement. Extra aantrekkelijk dus voor de wedders, die kunnen meedoen in een grotere prijzenpot. Het wordt wel vroeg opstaan, want de eerste koers begint al voor het middaguur.

Dat is meteen wel een heuse klapper, want in het Stayerskampioenschap van Friesland zien we toppers als Regio, Vinochka en Zenyatta. Maar misschien kan ook de dit jaar opvallende Easy Joe in dit voor hem toch zware veld een mindere prestatie wegpoetsen?

Kijk voor het programma op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: